Kızıl-Rubarist Kuruluş Bildirgesi

Kızıl-Rubarist Kuruluş Bildirgesi
KIZIL-RUBARİST Merkezi  Yayını * Ağostos 2011 * ÜCRETSİZDİR
Merhaba;


Kızıl-Rubarist ;DÜŞLERİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRMEK İÇİN:BÜTÜN KIZILLAR BİRLEŞİN ! Şiarıyla kitlelere yönelik süresiz bir yayındır, ihtiyaç üzerine çıkarılıyor.
Bildirgenin yayın amacı, kitleler içindeki siyasi çalışmayı güçlendirmek,gerillalarının eğitimini destekleyerek savaşkan bir ordu haline gelmesine katkıda bulunmak, devrimin sorunlarını işleyerek kitleleri halk savaşı konusunda bilgilendirmek, silahlı halk kitlelerinin mücadelelerini propaganda etmek ve kitlelerin silahlı başkaldırısını örgütleme çalışmasına yardımcı olmaktır.
Bildirge, Kızıl-Rubarist'in merkezi bir yayını olmakla birlikte,savaşçıların ürünnlerini de değerlendirecek ve onların bu alanda yetişmesine yardımcı olacaktır.
Bildirgen'in nitelikli olması kollektif çabaya bağlıdır. Bu anlamda kitledeki her partili ile örgütlü sempatizan, her gerilla komutanı ile savaşçı, yazı, bilgi, fotograf ve her türlü belgeyle yayınlar'ın çıkarılmasına ve daha nitelikli olmasına yardımcı olmalıdır.

Tekrar Buluşmak Ümidiyle...




KIZIL RUBARİST NEDİR?


-Merhaba dostlar ve yoldaşlar.Rubarizm;Hiçbir ideolojik hareketi ve oluşumları ayırmaksızın sadece KIZIL'lıga adanmış tüm devrimci oluşumları özengisi olarak kabuletmektedir.Bütün devrimci tavır ve tutumların ortak paylarına oturtulmuş kolektif bir yapıdır.


Rubarizm Nerden Gelmektedir?


-Rubarizm:Adım olan Rubar'dan  gelmektedir.isim kürtçedir,anlamı ''akıcı su'' demektir.


Neden Kendi adınız olarak yaptınız?


İsimlere veya buna çok takılmayalım.Ahmetizm'de olabilirdi...


Kızıl-Rubaristin Hedefleri?


-Hareketimiz:Tüm kızılları çatımız altında hareket etmeye çağırıyor fakat sadece kendi çatısı degildir bu çağrı.Birleşik Türkiye ve Kürdistan kızıl hareketlerin birleşik mücadelesi niyahi bir hedefidir.Kendi çatısı altında çağrı yapması sadece buna zemindir.


Harekete dair...


-Daha yeni oluşan hereketimiz kitlelerde buluşması biraz zaman alacaktır fakat ben şuna inanıyorum ki vahşi kapitalizmin günden güne;halkların bilincine değen örz ve çekicin ruhuyla titremektedir.Bizde halkalrımızn kurtuluşlarına kızl bayraklarımızla var olmaya çalışacağız.




* Kızıl-Rubarizmin Kizil Bayragini Yükselt!







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder